loading

Een huisstijl laten ontwerpen?

Wanneer u een huisstijl wilt laten ontwerpen, met u goed weten wie u werkelijk bent. Wat is de kern van uw organisatie? Wie is uw exacte doelgroep? Hoe wilt u door deze doelgroep gezien worden? Hoe wilt u communiceren met uw doelgroep? Uw doelgroep vindt het erg fijn om te weten wie u bent, wat u doet, en waarom u doet wat u doet. Deze vragen stellen we voordat u de huisstijl heeft laten maken. Dan weten we waar de huisstijl aan moet voldoen. Dit kunnen doen we met onze Brandingsessie’s®.

Wanneer we precies weten wie u bent, kunnen we dit verbeelden in een visuele identiteit; de huisstijl.

Een échte huisstijl

Een huisstijl is eigenlijk de manier waarop u met u doelgroep communiceert, het zijn de visuele middelen daarvan. Naast een logo kunt u uiteraard een complete huisstijl laten maken. Een huisstijl bestaat uit een logo, lettertypes een kleurenpallet en een beeldtaal.

 

Consequente communicatie

Het is aan te raden om deze huisstijl volledig te laten ontwerpen, vast te leggen en consequent te gebruiken door alle medewerkers in uw organisatie. Hierdoor wordt uw organisatie niet alleen zichtbaar, maar ook herkenbaar. De waarden van uw organisatie komen zo consequent bij uw doelgroep binnen.

Studio Buffalo kan deze huisstijlelementen allemaal voor u ontwerpen. Ook leggen we de spelregels van het gebruik van de elementen van uw huisstijl vast in een huisstijlhandboek.

 

Wilt u een huisstijl laten ontwerpen?

• Vraag een offerte aan >

• Laat een bericht achter >

• Of bel: 070 – 756 80 93

Voorbeelden bekijken?

Portfolio

Voorbeelden bekijken?

"Wilt u een voorbeeld bekijken van een huisstijl waar we erg trots op zijn?

Klik hier >"