loading

Een infographic laten maken

Wilt u een infographic laten maken? Een infographic is een visuele manier om data te presenteren. Artikelen met een infographic worden 30 x vaker gelezen. Er zijn verschillende soorten infographics die u kunt laten maken in verschillende soorten stijlen.

Hoe laat u een goede infographic maken?

– Allereerst, de data moet interessant zijn.

– De data moet op een interessante manier te verbeelden zijn. Het is natuurlijk prachtig als dit aansluit bij uw huisstijl.

– Er moet een goede conclusie door de kijker zelf te maken zijn. (Bijvoorbeeld: wat zijn er enorm veel mensen geboren in 1974!)

– Zet zo min mogelijk tekst in de infographic.

– De infographic moet ook op een klein formaat interessant zijn. Hij wordt namelijk veel gedeeld op social media en dus in een facebookpost ook te bekijken zijn.

Werkwijze:

Studio Buffalo maakt graag uw infographics. Om dit goed te doen bekijken we eerst uw data. Is die compleet en interessant genoeg? Misschien kunnen we met een andere insteek een krachtiger beeld neerzetten? Vervolgens kiezen we een visuele stijl. Een stijl die klopt bij uw verhaal. En een verhaal dat klopt bij uw identiteit. Vervolgens maken we een schets van de infographic. Die leggen we aan u voor. Met eventuele aanpassingen krijgt u de definitieve infographic.

De infographic die men door ons heeft laten maken is perfect te gebruiken voor drukwerk, social media, en presentaties.

Wilt u een infographic laten maken?

• Vraag een offerte aan >

• Laat een bericht achter >

• Of bel:06 24459329

Wist u dat?

Sharing is caring

Infographics zijn de meest gedeelde afbeeldingen op internet. Op Pinterest is het momenteel de snelst groeiende soort afbeeldingen.

Wist u trouwens dat de infographics die de ANWB heeft laten maken 5 x vaker gedeeld werden dan een gewone post?

Voorbeelden bekijken?

Portfolio

Voorbeelden bekijken?

"Wilt u een voorbeeld bekijken van een infographic waar we erg trots op zijn?

Klik hier >"