loading

Logo laten ontwerpen?

Een logo laten ontwerpen?

Wilt u een logo laten ontwerpen? Een logo is de basis van uw huisstijl. Het is als het ware de steen waarmee het huis gebouwd gaat worden. En deze steen bepaald natuurlijk mede hoe het hele huis eruit gaat zien. Een goed begin is meer dan het halve werk. Want stel je voor dat het hele huis staat, en dat u er dan achter komt dat u liever andere stenen gehad had willen hebben? Oeps…

Een logo ziet er vaak zo eenvoudig uit. Zo simpel. En zo helder. Het is letterlijk en figuurlijk het symbool van en voor uw organisatie. Het logo moet uniek zijn. Het logo moet passen bij uw organisatie. En het logo moet een leven lang meegaan met uw organisatie. Maar genoeg over het belang van een organisatie.

Hoe laat u nu een goed logo ontwerpen?

Als u zelf precies wist hoe het logo eruit kwam te zien was het eenvoudig. En iedereen kan een logo ontwerpen. Maar precies hét juiste logo ontwerpen? Dat is een kunst. Want wat past bij uw organisatie? Uw doelgroep? Een logo waar uw medewerkers trots op zijn? Dat is even andere koek. Studio Buffalo helpt u om te kijken welk logo past bij uw organisatie. In onze Brandingssessie’s® maken we dit helemaal helder. Maar ook als u precies weet wat u wilt, dan kunnen we u helpen met het opstellen van een briefing. Een briefing is een heldere omschrijving van waar het logo aan moet voldoen, zowel conceptueel, visueel en in de praktische uitvoering.

Als de briefing helemaal helder is, kunnen we aan de slag. We ontwerpen een aantal verschillende voorstellen die voldoen aan de briefing, maar visueel van elkaar verschillen. Zo kunnen we u de verschillen dus letterlijk laten zien. Tijdens een live presentatie bespreken we dit. Vervolgens verwerken we uw opmerkignen en aanpassingen en maken we uw droomlogo.

Auteursrechtenen gebruiksrechten?

Als u door Studio Buffalo een logo laat maken, dan mag u het gebruiken ook. Er zijn nog wel een ontwerpbureau’s die hier moeilijk over doen. Wij niet. Bij een ontwerp krijgt u een gebruikslicentie waar dit zwart op wit staat. Het logo leveren we aan in alle bestandsformaten die u nodig heeft. Vindt u dit te ingewikkeld? In dat geval beheren we uw logo. Als u dan een keer t-shirts wilt laten maken, uw wagenpark wilt laten beletteren, dan regelen we dit voor u. Dan weet u zeker dat het goed gaat.

Huisstijlhandboek?

We kunnen ook een huisstijlhandboek voor u maken. Daarin staat precies welke bestandsformaten er zijn van uw logo, welke kleuren er exact gebruikt worden voor beeldscherm, full colourdrukwerk of pmsdrukwerk. Met dit huisstijlhandboek heeft u  uw eigen huisstijl in  handen. Lees meer over een huisstijlhandboek >

 

Wilt u een logo laten ontwerpen?

• Vraag een offerte aan >

• Laat een bericht achter >

• Of bel: 070 – 756 80 93

Voorbeelden bekijken?

Portfolio

Voorbeelden bekijken?

"Wilt u een voorbeeld bekijken van een logo waar we trots op zijn?”

Klik hier >"