loading

infographic laten ontwerpen?

Infographics: “The visuele way of storytelling”

Data en cijfers zijn saai. Totdat je ze visueel maakt. Wanneer je informatie visueel maakt blijft het veel beter hangen!

Een infographic laten ontwerpen?

Voordat je een infographic laat ontwerpen moet u een aantal zaken duidelijk hebben. Is de data wel te visualiseren? Is er een interessante conclusie? Is de conclusie op een spannende manier te visualiseren? Eigenlijk is een infographic een “visual way of strorytelling”. De infographics die D66 heeft laten ontwerpen geeft een conclusie door de data te vergelijken. D66 heeft ervoor gezorgd dat er 18 voetbalvelden aan bomen bij zijn gekomen. Dat kun je voor je zien. Veel beter dan dat je kun zien wat 6500 bomen zijn.

De toepassingen van een infographic

Infographics zijn uitermate geschikt om te delen op social media. Infographics zijn de meest gedeelde afbeeldingen op Facebook. En ook op Pinterest zijn ze ontzettend vele te vinden. Ook kunnen ze een saaie presentatie een flinke visuele impuls geven. En vergeet ook niet de gedrukte media. In kranten en magazines zijn tegenwoorig enorm veel infographics te vinden.

Studio Buffalo ontwerpt infographics.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En dit beeld is prachtig in uw eigen huisstijl te maken. Een infographic in de kleuren, lettertypes en vormgeving vertellen uw verhaal. Studio Buffalo heef veel ervaring met het ontwerpen van infographics. We hebben voor de ANWB, de Rekenkamer en EFC infographics mogen ontwerpen.
• Bekijk hier de infographics die we voor D66 hebben gemaakt >

• Bekijk hier de infographics die we voor de ANWB hebben gemaakt >

• Bekijk hier de infographics die we voor EFC hebben gemaakt >

Website & Development