loading

website: the Social Effect

Category

Webdesign

VOOR WIE?

The Social Effect is een trainingsprogramma voor en door jongeren. Hoe zou de wereld eruit zien als we jongeren op jonge leeftijd al bewust maken van het effect van positief gedrag? Wat voor volwassenen zouden deze jongeren worden als ze inzicht hebben gekregen dat de manier waarop zij hun gedrag vormgeven, bepaalt hoe de wereld op hen reageert? Hoe zouden jongeren opgroeien als ze zich meer verbonden kunnen voelen met anderen om zich heen?

OPLOSSING

Er is een website gemaakt waar het trainingsmateriaal gedeeld kan worden en trainingen aangekondigd worden. Verder is er inspiratiemateriaal te vinden en filmpjes over hoe de jongeren het programma hebben ervaren.

DETAILS

De website heeft een ‘Rough’ uitstraling. Die klopt bij de straat, de jeugdcultuur van de jongeren. Hiervoor is letterlijk de visuele taal van de straat gebruikt. Poster, gescheurde affiches die je op de straten ziet hangen. Duct-tape, graffiti en tags.

“Studio Buffalo is al jaren ons ontwerpbureau! En we zijn dolblij met hun! Super creatief, denken goed mee, snappen wat ik bedoel, werken en leveren snel!”

"Esther Popelier, oprichter Flirtcompany"